Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΤAHARRUSH: ΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΙΑΣΜΟΥ» ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια*

Μετά τις μαζικές επιθέσεις κατά γυναικών σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, η Γερμανική Ομοσπονδιακή Αστυνομία (BKA), λέει τώρα ότι το Αραβικό «παιχνίδι βιασμού» Taharrush, έχει πλέον καθιερωθεί στην Ευρώπη, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Die Welt.
Εκτός από τα γεγονότα στην Κολωνία, οι αστυνομικές αρχές στο Βερολίνο, το Αμβούργο, το Μπίλεφελντ, την Φρανκφούρτη, τον Ντίσελντορφ και την Στουτγάρδη έχουν αναφέρει παρόμοια περιστατικά.
Το «παιχνίδι βιασμού» Taharrush, γίνεται όταν μια μεγάλη ομάδα ανδρών αραβικής καταγωγής περικυκλώνουν τα θυματά τους, συνήθως μια γυναίκα από τη Δύση ή μια γυναίκα που φοράει ρούχα δυτικού τύπου, και στη συνέχεια οι γυναίκες υποβάλλονται σε σεξουαλική κακοποίηση.
Περικυκλώνουν τα θυματά τους σε κύκλους. Οι άνδρες στον εσωτερικό κύκλο είναι αυτοί που βιάζουν τη γυναίκα, στον επόμενο κύκλο βρίσκονται οι θεατές, ενώ η αποστολή του τρίτου κύκλου είναι να αποσπάσει την προσοχή σε ό, τι συμβαίνει.
Εάν υπάρχουν αρκετοί άνδρες, η γυναίκα σύρεται από τον όχλο, της σκίζουν τα ρούχα, τη ψηλαφίζουν και βάζουν τα δάκτυλά τους σε διάφορες οπές του σώματος της.
Το Taharrush παρατηρείται στην Αίγυπτο ως ένα είδος «ελαφρύτερης σεξουαλικής κακοποίησης ή ομαδικού βιασμού» και συνέβη κατά την Αιγυπτιακή Επανάσταση ή (Αραβική Άνοιξη) το 2011 κατά τις αναταραχές στην πλατεία Ταχρίρ, όπου γυναίκες από την Αίγυπτο και σε ορισμένες περιπτώσεις ξένοι δημοσιογράφοι, περικυκλώθηκαν από ομάδες των ανδρών, όπου πολλάκις οι άνδρες τις άγγιζαν έχοντας σεξουαλική πρόθεση, τις έγδυναν εντελώς και τις βίαζαν ομαδικά
Παράδειγμα «Taharrush» στον αραβικό κόσμο. Προειδοποίηση! Σκληρό περιεχόμενο!
https://www.youtube.com/watch?v=gMGQAbEA23Q
Το Κοράνι αναφέρει ρητά ότι μια γυναίκα αξίζει μόνο το ήμισυ ένος ανδρός (Sura 2: 228, 2: 282, 4:11), ότι οι γυναίκες είναι ακάθαρτες (5: 6), και ότι ένας άνδρας μπορεί να κάνει σεξ με τη σύζυγό του, όποτε θέλει (24:31). Το Κοράνι λέει ακόμη ότι οι άνδρες μπορούν να έχουν σεξουαλικές σκλάβες (4:24).
Τα hadiths, οι κανόνες που ένας ισλαμιστής πρέπει να ακολουθεί, αναφέρουν ότι οι γυναίκες είναι σεξουαλικά αντικείμενα, είναι κατώτερα όντα, όπως τα σκυλιά και τα γαϊδούρια, και ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη σεξουαλική δουλεία και το βιασμό γυναικών κρατουμένων.
Το 2011, η αμερικανίδα δημοσιογράφος Λάρα Λόγκαν βιάστηκε από μια ομάδα 200 ανδρών στην πλατεία Ταχρίρ στο Κάιρο. Δύο χρόνια αργότερα, μια νεαρή Ολλανδή έπεσε θύμα taharrush στο ίδιο τετράγωνο. Τώρα, μαζί με τη ροή των μεταναστών από τον ισλαμικό κόσμο, το φαινόμενο κατέληξε επίσης στην Ευρώπη. Η ελίτ προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό από τους ανθρώπους, αλλά πλέον δεν μπορούν να το κάνουν πια.
Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και η Ελλάδα σήμερα είναι το Ισλάμ. Η απειλή του Ισλάμ είναι η πιο σοβαρή απειλή από όλες μέσα στην ΕΕ! Οι αξιακές βάσεις των ισλαμιστών είναι ασυμβίβαστες με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές.
Η μετατροπή της Ευρώπης σε Ευράμπια, είναι πλέον μια ορατή και πολύ συγκεκριμένη απειλή.


* Φοιτητής Πολιτικών Επιστημών, Blogger

Πηγή: ithesis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.