Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Επιμέλεια: Γιάννης Β. Καραπανάγος
  • Γήπεδο Σολομού, Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016
  • Α.Ο. Μαψού-Α.Ο. Περαχώρας: 0-2
Ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας
Ο Αθλητικός Όμιλος Περαχώρας εγκαινίασε, με το δεξί , τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη Νέα Χρονιά!
Επικράτησε με 2-0 του Αθλητικού Ομίλου Μαψού, εκτός έδρας, στο γήπεδο του Σολομού. 

Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Ντάνιελ ΘΕΟΔΩΡΙ, στο 35ο λεπτό του αγώνα με ωραίο πλασέ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής και το δεύτερο, το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Γιάννης ΜΙΧΑΣ, στο 56ο λεπτό του αγώνα, με δυνατό σουτ, επίσης από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Η ομάδα της Περαχώρας υπερείχε, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όμως, ο Αθλητικός Όμιλος Μαψού έχασε μεγάλη ευκαιρία, να προηγηθεί, στο σκορ, έχοντας σουτ στο δοκάρι, στο 15ο λεπτό. 

Η χρονιά άλλαξε αλλά η παράδοση, που θέλει τον ποδοσφαιριστή της Περαχώρας Σπύρο Ι. Λογοθέτη να σημαδεύει τα δοκάρια, συνεχίστηκε και στο 73ο λεπτό σούταρε και η μπάλα κτύπησε και πάλι στο δοκάρι του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδος.
Οι αποφάσεις, του Διαιτητή κ. Αθανάσιου Ρούσσου και του βοηθού κ. Χρήστου Βλαχοπάνου, πολύ σωστές, ενώ ο βοηθός κ. Παναγιώτης Βασιλείου υπέπεσε σε λάθη.
Σημειώνεται ότι ο Ποσειδών Κυράς Βρύσης έσπασε το αήττητο του Α.Ο.Ρομά, νικώντας με 2-0. 

Παρά την ήττα ο Α.Ο. Ρομά είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ1 κατηγορίας, με 30 βαθμούς, ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Αστέρας Κορίνθου, με 27 βαθμούς και στην τρίτη ο Α.Ο. Περαχώρας, με 26 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.