Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος
  • Γήπεδο Περαχώρας, Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016
  • Α.Ο.Περαχώρας-Α.Σ.Λουτρακίου (ULTRAS): 3-1
Η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Περαχώρας, πριν την έναρξη του αγώνα

Πρώτη, εντός έδρας, νίκη, για τη Νέα Χρονιά, του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας επί του Αθλητικού Συλλόγου Λουτρακίου (ULTRAS), με σκορ 3-1. Αρχηγός ομάδας είχε οριστεί ο Σπύρος Ι. Λογοθέτης. Παρά τις καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι φίλαθλοι της Περαχώρας πάγωσαν, όταν η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε με 1-0, μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα, με γκολ του Ο. BODURRI, σε φάση που δεν μύριζε γκολ από το ξεκίνημά της.
Η Περαχώρα αντέδρασε άμεσα, προσπαθώντας να επιτύχει το γκολ της ισοφάρισης. Η ισοφάριση ήλθε, στο 31ο λεπτό του αγώνα, με σουτ του Παναγιώτη Κόντη, μέσα από τη μικρή περιοχή. 
 

Ο Διαιτητής κ. Πέτρος Ψυχογιός σφύριξε τη λήξη του α΄ ημιχρόνου, με ισόπαλο αποτέλεσμα, 1-1, καίτοι η Περαχώρα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες, που δημιούργησε, για να προηγηθεί στο σκορ, έχοντας παράλληλα και την εδαφική υπεροχή.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους. Στο 46ο λεπτό του αγώνα, ο Γιώργος ΣΙΑΜΑΣ τράνταξε, με δυνατό σουτ, το οριζόντιο δοκάρι.
Ο παίκτης των φιλοξενουμένων B. GHETAV απεβλήθη, με απευθείας κόκκινη κάρτα, τρία λεπτά αργότερα, στο 49ο λεπτό. Όπως ανέγραψε ο διαιτητής, στο Φύλλο Αγώνος, ο παίκτης ‘‘απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι, αποστερώντας, από την αντίπαλη ομάδα επίτευξη σίγουρου τέρματος (γκολ).’’
Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο Γιώργος ΣΙΑΜΑΣ, ο οποίος σημάδεψε, για δεύτερη φορά, το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα Α. BILLA. Ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση στο 72ο λεπτό, δια
τηρώντας το ισόπαλο αποτέλεσμα. 

Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της Περαχώρας κυνήγησαν το δεύτερο γκολ με πείσμα, τρέχοντας σε όλο το γήπεδο, αλλά η τελική τους προσπάθεια δεν είχε αποτέλεσμα, με το άγχος και τα νεύρα να κάνουν την εμφάνισή τους. 
Τότε ο προπονητής Θανάσης Θώδης (Παυλάρας) αποφάσισε να κάνει την πρώτη του αλλαγή. Αντικατέστησε τον Σπύρο ΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Ντάνιελ ΘΕΟΔΩΡΙ, στο 76ο λεπτό. 
Η λύτρωση ήλθε στο 80ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Παναγιώτης Κόντης, με κεφαλιά, από το ύψος του πέναλτι, διπλασίασε τα γκολ της Περαχώρας, μετά από ωραία σέντρα του Ντάνιελ ΘΕΟΔΩΡΙ, από δεξιά. 
Ακολούθησε και δεύτερη χρυσή αλλαγή στο 83ο λεπτό. Αντικαταστάθηκε ο Γιάννης ΜΙΧΑΣ από τον Διέγκο (Μιχάλης) ΤΣΑΑΒΑ, ο οποίος, δύο λεπτά, πριν τη λήξη του αγώνα, πέτυχε το τρίτο γκολ, με κεφαλιά, σχεδόν εξ επαφής με τα δίχτυα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Άρη ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, από την αριστερή πλευρά της επίθεσης των γηπεδούχων. 
Τέλος, στο 88ο λεπτό, αντικαταστάθηκε ο Χρήστος Α. ΔΡΙΤΣΑΣ από το Δημήτρη ΛΙΝΤΑ.
Οι γηπεδούχοι, είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά θα μπορούσε να τους απονεμηθεί βραβείο αστοχίας. Προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αποβολή του παίχτη, αλλά δεν στάθηκε αρκετό, ώστε να καθαρίσουν το παιχνίδι από νωρίς.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν δυνατά και από την τακτική του παιχνιδιού τους γινόταν σαφές ότι βασική τους επιδίωξη ήταν η ισοπαλία. Εκτός από το γκολ που πέτυχαν, ελάχιστες φορές επισκέφτηκαν τη μεγάλη περιοχή του τερματοφύλακα της Περαχώρας Χρήστου ΝΙΚΟΛΟΥ και δεν έχασαν ευκαιρίες. 
Με τον Αθλητικό Σύλλογο Λουτρακίου αγωνίστηκε ο Στάθης ΣΥΛΑΪΔΗΣ, δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας, ο οποίος έχει συμβάλει στην οργάνωση και διεξαγωγή των Ημιμαραθωνίων δρόμων σύζευξης αρχαιολογικών χώρων (Αρχαίες Θέρμαι Λουτρακίου-Ηραίον Περαχώραςκαι διακρίνεται για τη γενικότερη προσφορά του, λειτουργώντας αθόρυβα, ακούραστα και παραγωγικά, ώστε να στέφονται με επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας. 
Αντικειμενική η διαιτησία του κ. Πέτρου Ψυχογιού και των δύο βοηθών του, των κ.κ. Αθανάσιου Κλεπετσάνη και Βλάση Μαυραγάνη. Καμία από τις δύο ομάδες δεν πρέπει να έχει παράπονα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Περαχώρας υιοθέτησε ομόφωνα πρόταση του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας -συντάκτη του παρόντος άρθρου- για σύσταση ομάδας παλαίμαχων. 
Ακόμη, αποφασίστηκε η συγκρότηση άτυπης τριμελούς επιτροπής, η οποία αποτελείται από τους κ.κ. Γιώργο Γλυκοφρύδη, Γιάννη Λογοθέτη και Φάνη Πέτρου, για να εξετάσει το πλαίσιο και τη διαδικασία της σύστασής της. Καθήκοντα προπονητή ανατέθηκαν στον Παναγιώτη Χ. Παππά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.