Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ, ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΗΡΑΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΗΣΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ Κ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ!


Ο Θεός απλόχερα προίκισε τον Δήμο μας όταν δημιουργούσε τον κόσμο. Μεταξύ των άλλων του χάρισε τις γραφικές, πανέμορφες και κάποιες από αυτές πολύ γνωστές, ανά το Πανελλήνιο και όχι μόνο,παραλίες του Κορινθιακού κόλπου, που κατακλύζονται από χιλιάδες επισκέπτες.
Για να απολαύσουν τη φύση, τα καταγάλανα νερά και τη μαγεία που προσφέρει το ηλιοβασίλεμα με τα χρώματα του ουρανού και της θάλασσας, κάθε καλοκαίρι αλλά και ολόκληρο το χρόνο.
Ο Θανάσης Κ. Πρωτοπαππάς, συνεργάτης του ιστολογίου και Τεχνικός Διευθυντής του Περαία-Χώρα Radio News, πραγματοποίησε, πριν μερικούς μήνες, το δικό του φωτογραφικό οδοιπορικό, δια θαλάσσης, από το εξωκκλήσι του Αγίου Νικολάου, στο Ηραίον Περαχώρας, μέχρι τα Καλάνησα.
Με κριτήριο, την αγάπη του για τον τόπο τούτο, πέτυχε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, αφού βλέποντας τις φωτογραφίες αισθάνεσαι, για μία ακόμη φορά, ότι ζεις σ΄έναν ευλογημένο τόπο και είσαι τυχερός που μπορείς να έχεις τόσο κοντά σου πολλές από τις παραλίες του Κορινθιακού Παραδείσου και τις μοναδικές Αλκυονίδες Νήσους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.