Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΛΙΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Η Λίμνη Ηραίου Περαχώρας, η ''Υδάτινη Θεά'', όπως την έχει αποκαλέσει ο Οδοντίατρος-Μουσικοσυνθέτης κ. Γιώργος Πρωτόπαππας, φιλοξένησε σήμερα, Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017, τις αθλητικές δραστηριότητες της πρώτης ημέρας της εκδήλωσης “Multisport Festival Loutraki” που περιελάμβαναν τρέξιμο, κολύμβηση και πάλι τρέξιμο και συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος.
Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι το Sport Camp Loutraki, το Ypanema Seaside Food & Drinks, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (LTO) και η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.
Η αυλαία των διήμερων αθλητικών εκδηλώσεων άνοιξε με τη διαξαγωγή του Energy Aquathlon Loutraki και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Aquathlon Α/Γ & Ε/Ν και θα κλείσει αύριο, Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 με τη διεξαγωγή του Cross Triathlon1 Loutraki & του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cross Triathlon.
Παρών ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου, ο οποίος δήλωσε, αποκλειστικά, στο ιστολόγιό μας: ''Με την Ομοσπονδία του Τριάθλου έχουμε μια άλλη σχέση. Πλέον τους θεωρούμε δικούς μας και μας θεωρούνε δικούς τους. Τα γραφεία της φιλοξενούνται στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό. Έχουμε βάλει στόχο κάθε χρόνο να κάνουμε καλύτερες διοργανώσεις, είτε αφορά τη Λίμνη μας είτε αφορά το Λουτράκι είτε όλη την επικράτεια του Δήμου, έτσι ώστε να προσελκύσουμε αρκετό κόσμο σε αυτά τα ιδιαίτερα αγωνίσματα που είναι και πάρα πολύ εντυπωσιακά. Εμείς, όποτε χρειαστεί οτιδήποτε, έχουμε πολύ καλή συνεννόηση με τους εμπλεκόμενους φορείς της Ομοσπονδίας. Μέχρι τώρα τα πάντα πάνε ρολόι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει''.
Επίσης παρών και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου κ. Χρήστος Βαξεβάνης, Αστυνομικός, ένας εκ των κορυφαίων Μαραθωνοδρόμων της Χώρας μας, ο οποίος έχει διακριθεί για το αθλητικό του ήθος και πλέον εκ των εμπειρότερων προπονητών μεγάλων αποστάσεων, τον οποίο συναντήσαμε με μεγάλη χαρά, αφού ο συντάκτης του παρόντος ρεπορτάζ συνεργάστηκε μαζί του, για πολλά χρόνια, με σκοπό την καλλιέργεια και την ανάπτυξη του Αστυνομικού Αθλητισμού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Στους σημερινούς αγώνες, με χαρακτηριστικά γνωρίσματα το ''ευ αγωνίζεσθαι'', τη φιλική διάθεση και τα πολλά χαμόγελα, συμμετείχαν εκατό αθλήτριες και αθλητές, διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών, που απόλαυσαν την κολύμβηση στη Λίμνη Ηραίου, αλλά και τη φύση κατά τη διαδρομή από το εστιατόριο ''LIDO'' μέχρι το Φάρο του Ηραίου. 
Ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής, που συμμετείχε, ήταν ο Γιώργος Λάβδας, 16 ετών και ο μεγαλύτερος, ο Ηρακλής Σωτηράκης, ηλικίας 66 ετών.

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.