Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΖΗΣΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!


Πότε ήταν η τελευταία φορά που ξάπλωσες στο κρεβάτι σου χωρίς να σε βασανίζουν οι σκέψεις σου…

Πότε ήταν η τελευταία φορά που απόλαυσες τη στιγμή που ζούσες με αγαπημένα πρόσωπα και δεν ταξίδευε το μυαλό σου κάπου άλλου παρά μόνο στο παρόν…;
Δεν κοίταξες το κινητό σου τηλέφωνο να δεις εάν έχεις κάποιο μήνυμα και χωρίς έγνοιες το άφησες μέσα στην τσάντα σου γιατί είχες κάτι καλύτερο να ασχοληθείς…
Θυμήσου αυτές τις ανέμελες στιγμές που απολάμβανες τον εαυτό, την παρέα σου, τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σου και σε περιτριγυρίζουν.
Αφού τα κατάφερνες πολύ καλά στο παρελθόν, σημαίνει ότι μπορείς και τώρα. Σου το εγγυώμαι, ότι από εσένα εξαρτάται να σε αγαπήσεις, να θέσεις νέους στόχους, προτεραιότητες, καινούρια όνειρα!
Υπάρχουν πολλά χαμόγελα για να τα νιώσεις έντονα στο πρόσωπο σου. Ατάκες που θα ξεστομίσεις με πολύ γέλιο και χαρά. Ναι, είναι σημάδια ότι βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου. Ότι μπορείς και έχεις τη δύναμη να διώξεις ότι σε πληγώνει και να αρχίσεις να έχεις καινούριες σκέψεις που σε ευχαριστούν. Δοκίμασε το.
Στην αρχή μπορεί να είναι δύσκολο όμως δεν είναι ακατόρθωτο…
Απόψε προσπάθησε να κοιμηθείς χωρίς να έχεις αυτόν τον ένα στο μυαλό σου. Βγες με την παρέα σου. Χόρεψε, γράψε καινούριες αναμνήσεις.
Διάβασε ένα βιβλίο που θα σε ταξιδέψει. Προγραμμάτισε τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Πήγαινε στη θάλασσα για έναν καφέ. Υπάρχουν τόσα και τόσα να ζήσεις ακόμη και χωρίς αυτόν. Ζήσε για σένα χωρίς να περιμένεις τίποτα. Τα απροσδόκητα θα σε εντυπωσιάσουν περισσότερο και θα σου γίνουν ευχάριστη συνήθεια!
Πες ναι σε περιπέτειες, εμπειρίες και βγες από την μελαγχολία. Υπάρχουν τόσα πολλά να απολαύσεις χωρίς να περιμένεις κάτι συγκεκριμένο να συμβεί. 
Χωρίς να ονειρεύεσαι αποκλειστικά και μόνο αυτόν. Φτιάξε καινούρια όνειρα με εσένα πρωταγωνιστή. Μάθε καλύτερα τον εαυτό σου. Ασχολήσου με αυτά που αγαπάς και παραμέλησες. Ζήσε για σένα. Γέμισε την καθημερινότητα και το μυαλό σου με καινούριες προκλήσεις. Φλέρταρε.
Μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο και προσπάθησε να είσαι “παρών” σε όσα περισσότερα μπορείς και έρχονται στο δρόμο σου.
Απολάμβανε τα πάντα στο μέγιστο βαθμό και με πολύ αγάπη από μέρους σου.
Η ζωή είναι ωραία!

Μαρίνας Αβραάμ
http://dolce.com.cy
http://www.anapnoes.gr
Πηγή: http://lovepeaceangelhapiness.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.