Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΤΑΚΗΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ!

Γράφει ο Γιάννης Καραπανάγος

Γιάννης Καραπανάγος-Γιάννης Γιωτάκης στο στούντιο του ραδιοφώνου

Ο κ. Γιάννης Γιωτάκης, ήταν καλεσμένος, σήμερα το απόγευμα, στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιάννη Β. Καραπανάγου. 
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο κ. Γιωτάκης, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε:

· Στους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής του, όπως στην οικογένειά του, στην επιτυχία του και στις σπουδές του στη Φυσικομαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και στην εκλογή του, ως Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας.
· Στα διαφορετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, μεταξύ της προεκλογικής περιόδου εκείνης της εποχής, που εκλέχτηκε για πρώτη φορά, ως Δήμαρχος, και στη σημερινή προεκλογική περίοδο.
· Στους λόγους που, κατά τη γνώμη του, ορισμένοι εκ των υποψηφίων δημάρχων, που έθεσαν για πρώτη φορά υποψηφιότητα, τελικά την ανακάλεσαν.
· Στην ύπαρξη πολιτικού κατεστημένου στο Δήμο μας.
· Στους λόγους του ναυαγίου της αρχικής προφορικής συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ του ιδίου και του κ. Κώστα Λογοθέτη, ενώ αναγνώσθηκε και το δελτίο τύπου που είχε εκδοθεί από τον κ. Λογοθέτη.
· Στη χρησιμότητα των συναντήσεων νεολαίας Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, με την κατάθεση συμπερασμάτων και συγκεκριμένων προτάσεων για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που απασχολούν το Δήμο μας, ενώ αναγνώσθηκε και η ανακοίνωση της νεολαίας αναφορικά με τις συναντήσεις της με τους περισσότερους δημοτικούς συνδυασμούς, μετά από πρωτοβουλία των συνδυασμών αυτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.